Ambalajul Bag-In-Box pentru lichide si semilichide

Bag-in-Box este un ambalaj flexibil și ecologic pentru lichide, care oferă o alternativă competitivă ambalajelor din sticlă sau plastic. Mot-a-mot acest tip de ambalaj se traduce ca “Un sac într-o cutie” și în acest sistem se pot ambala în principal produse alimentare lichide precum apa, lapte, vin, sucuri, oțet, uleiuri, etc.

Calitate

Ambalajul este realizat din folie PA / EVOH / PE (film exterior) + PE (film interior). Filmul exterioar este format din 14 straturi și 2 dintre ele sunt PA-POLIAMIDA- ceea ce face punga foarte rezistentă la mediul extern. Ambalajele companiei noastre respectă cerințele Regulamentului nr. 10/2011. Putem oferi pungi Bag-in-Box transparente și metalizate. Pungile transparente Bag-in-Box pot fi umplute atât cu lichide reci, cât și fierbinți (până la 100 ° C).

 

Filmul exterior PA / EVOH / PE poate fi utilizat la temperaturi de până la 100 ° C, filmul interior PE – până la 100 ° C, robinet HDPE – până la 100 ° C, robinet PP – până la 120 ° C. (După cum este certificat în laborator.). Structura filmului interior este LLLDPE. Filmul interior poate fi cu sau fără absorbant de oxigen.

Structura disponibilă a pungilor:

PA / EVOH / PE + PE (strat interior);

PET / METAL PET / PE + PE (strat interior);

PA / PE + PE (stratul interior);

PE / EVOH / PE + PE (strat interior).

Principalele avantaje ale folosirii ambalajelor bag-in-box :

Păstrează și protejează calitatea produsului;

Economii semnificative la costurile de transport și depozitare;

Reduce amprenta generală de carbon, în comparație cu alte opțiuni de ambalare;

Mai puține materiale de ambalare decât ambalajele rigide;

Durată de depozitare mai lungă ușor de dispensat.

Capacitate: Dimensiuni:
3 L
265 x 350 mm
5 L
320 x 400 mm
10 L
400 x 500 mm
20 L
480 x 620 mm
220 L
1000 x 1600 mm

Cheertainer

CHEERTAINER  este un ambalaj nou care combina flexibilitatea unui ambalaj obisnuit de tip bag-in-box si avantajele imbunatatite ale containerelor din plastic rigid sau semi-rigid, ceea ce il face alternativa perfecta la toate aceste optiuni.

CHEERTAINER este format dintr-o punga de plastic in forma de cub, cu mai multe straturi, un robinet, un capac sau o supapa si o cutie de carton.

Este disponibil in variante de 5l, 10l si 20l, dar poate fi produs la comanda si cu alte dimensiuni.