DESPRE NOI

S.C. LEGOLAS S.R.L. este o firmă de producție și distribuție a materialelor destinate ambalării produselor atât alimentare cât și nealimentare. Ne dorim să fim o companie orientată către clienți industriali și consumatori finali, să fim o sursă de informații și idei pentru colaboratotii noștri.

Fiind o echipă tânără și dinamică, strâns unită în jurul conceptului de a oferi clienților produse mulate perfect pe nevoile lor, suntem permanent atenți spre a dezvolta oferte targetate direct pe necesitățile clienților existenți, cât și spre a ne extinde portofoliul cu propuneri inedite, menite să fie răspunsurile perfecte pentru cerințele oricăror potențiali clienți. Cifra de afaceri în continuă creștere, ne impulsionează spre a extinde viziunea de dezvoltare.

Pentru a diversifica constant varietatea de produse oferite clienților, dispunem de spațiu propriu de depozitare, situat la sediul nostru din Cluj-Napoca, care stochează produsele într-o formă bine structurată, spre a deservi în cel mai rapid mod orice comandă, asigurând în același timp și o distribuție promptă la nivel național.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și sperăm să acoperim orice solicitare venită din partea dumneavoastră.